Презентації кафедри археології та етнології України

 

ВІД ЗАХОПЛЕННЯ ДО УСПІШНОЇ КАР’ЄРИ

Майстер-клас кафедри археології та етнології України
факультету історії та філософії
Одеського національного університету імені І.І. Мечников
а

Якщо ти плануєш вступати до університету або просто цікавишся професіями історика, археолога, етнолога, фахівця з охорони культурної спадщини пропонуємо до перегляду відео.

Буде цікаво, інформативно та корисно!

Хто з нас не захоплювався оповіданнями про пошуки стародавніх скарбів та не мріяв про карколомні подорожі й знахідки, від яких перехоплює дух? Чи багатьох з нас залишали байдужими оповідання наших бабусь про їхні заручини та весілля, про те, як в їх часи відпочивала молодь, як залицялися, як вдягалися, як відзначали важливі події у житті, святкували та журилися? Чи не мріяли ми відновити власний родовід? Чи не краялися наші серця, коли ми бачили, як руйнуються артефакти минулих століть та зникає наша історична пам’ять?

На щастя, багатьом з нас вдається не лише зберегти свої юнацькі захоплення, а й перетворити їх на успішну кар’єру у царині археології, етнології, історії та охорони культурної спадщини.

Секретами того, як займатися улюбленою справою та отримати професійне визнання, побудувати успішну кар’єру й заробляти гроші, навчатися й працювати за кордоном та мандрувати світом поділяться з усіма небайдужими до археологічних старожитностей, традиційної культури, матеріальної та нематеріальної культурної спадщини викладачі кафедри археології та етнології України факультету історії та філософії Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.

Частина 1

Частина 2

 

Презентація «Кафедра археології та етнології України: можливості та перспективи»

Завантажити презентацію

 

Презентація «Археологія в ОНУ імені І.І. Мечникова»

Завантажити презентацію

 

Презентація «Лабораторія. Археологічна спільнота “Нуклеус”»

Завантажити презентацію

 

 

ДЕЩО З ЖИТТЯ СТУДЕНТІВ-ІСТОРИКІВ

ЯК ПРОХОДИТЬ АРХЕОЛОГІЧНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ

Кам’яна Могила

Кам’яне Завалля

Коментувати не дозволено.